Платформа за Троян

Предизборна платформа на кандидата за кмет Донка Михайлова и на кандидатите за съветници, издигнати от БСП, за Местни избори 2019

България отново е пред избори за местна власт.
С настоящата Платформа за Троян предлагаме на жителите на общината посоката, в която бихме продължили своята работа, ако отново получим подкрепата и доверието на гражданите.
Платформата отчита потенциала на Троянския край и постигнатото във времето, включително и в последните осем години, в които за пръв път общината бе ръководена от жена кмет. Платформата дава отговор и на очакванията, които непрекъснато проучваме, като поставя акцент върху най-острите проблеми на гражданите. Опитът ни в местната власт показва, че доброто управление е базирано на разумен баланс в политиките и извеждането като приоритет на тези от тях, които могат да дадат тласък в развитието на общината. Затова нашите представители в местната власт ще работят за:
1. Среда за поддържане на висока заетост и изпреварващо повишаване на доходите за хората от общината.
2. По-добро качество на живот в по-добра жизнена среда.
3. По-нататъшно ограничаване на темповете на демографската криза.
Уважаеми съграждани,
Поемаме тези ангажименти пред вас с ясното съзнание, че очаквате повече. Защото жителите на община Троян го заслужават. Предлагаме ви възможното. Голямата част от поетите ангажименти са обезпечени с работни или идейни проекти и са определени източниците на финансиране и възможността те да бъдат осигурени при честно и в интерес на гражданите изразходване на публичните средства.
Защото
Заедно успяваме!

Предизборната кампания на БСП Троянзапочна официално

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Платена публикация по договор
КП „БСП за България“

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button