Благотворителна Йога-практика заради Пламен

Благотворителна Йога-практика за  набиране на средства за младия Пламен Войков ще се състои тази събота, 24.04.21г. от 15.00ч., в  спортна зала „Чавдар“ Троян, съобщава Ивелина Василкова, която е
организатор и провеждащ практиката по йога. Василкова  преподавател в ОУ „Иван Хаджийски“ . Тя е  треньор на  малките баскетболисти 3-и и 4-и клас към Баскетболен клуб ,,Чавдар“ Троян.

През миналата година Община Троян чрез различни инициативи, проекти и дарителски кампании е подкрепила много нуждаещи се лица. Активно се включва и бизнесът като дарява продукти, които произвежда. Общината е помогнала и на семейството на Пламен Войков.

За заболяването на Пламен Войков, сме разказвали в репортажи за трудностите, които среща семейството. Бащата на момчето Георги Войков благодари на всички хора, които са се отзовали през годините. В момента семейството отново има затруднения и всеки, който желае да помогне, може да се обади на Георги Войков, бащата на Пламен – на номер 0889 77 42 66.

Община Троян помага и на семейството на Георги Войков. На Пламен Войков още като дете непрекъснато му се прелива кръв в Специализираната болница за активно Лечение по онкология в София. Днес момчето е на 28 години, но нуждата от кръвопреливане остава.

Заради пандемичната ситуация и липсата на пътници много междуселищни автобуси не изпълняват транспортните си схеми и ситуацията принуждава семейството да търси друг транспорт, за да стигне до болницата в София и да се върне след това обратно в Троян.

„Транспорт има само сутрин, обаче няма за връщане, което не ни удовлетворява. Затова търсим коли, постоянно“, обясни Георги Войков, син на Пламен Войков.

Семейството и днес среща финансови затруднения

Благотворителна Йога-практика за Пламен Войков тази събота, от 15:00 часа, спортна зала Чавдар!

Пламен Войков отново има нужда от кръвопреливане

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button