Хлебозаводът в Троян с нов продукт

Хляб „БЪЛГАРИЯ“  е нов продукт, произведен в „Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД гр. Троян. Майсторите- хлебари са били вдъхновени от красотата на България и го изработват обич към нашия роден град – Троян.

„Сътворихме истинско чудо!  Замесен с брашното от златна Добруджа, водата от бистрите ручеи на Троянския Балкан и кристално чистия въздух на Стара планина…от талантливите ръце на нашите майстори-хлебари! Хляб БЪЛГАРИЯ – ТРОЯН!“. Това написаха във Фейсбук страницата си „Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД гр. Троян.

Кметът Донка Михайлова получи първите три хляба, които са нови опаковки с графичните знаци на бранда на Троян и няма как да се сбърка в кой град е произведен.

„Тези хлябове, които със знака на Троян ще влизат всеки ден в домовете на хиляди хора от цяла България. Благодаря на изпълнителния директор Стаменка Дамянова за троянския дух, който влага в изделията на фирмата и високата корпоративна култура, с която управлява, написа Михайлова.
Да напомним, че брандбукът на Троян, който е дарен от други, обичащи Троян – Петко Цочев и Димитър Добрев, е на сайта на Община Троян и може да бъде ползван безплатно от всички, които искат да работят за авторитета и името на града ни, разбира се при ясни правила https://www.troyan.bg/bg/brand-na-obshtina-troyan

Да напомним, че СЪС ЗЛАТНИ медали бяха отличени два продукта на Хлебозавод Троян от серията специални хлябове – „Старовремски хляб“ (с лимец и закваска) и хляб „Виа Траяна“ (с древни зърна)

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button