От спорта за спорта – благотворителна инициатива

От спорта за спорта  – от 6 септември до 22 септември 2016г. Баскетболен клуб „Чавдар“ Троян със съдействието на медиен сайт „Троян експрес“  обяви дарителска акция „ДАРИ И ПОДКРЕПИ“ малките баскетболисти на клуба.
Петър Лалев- президент на БК“Чавдар Троян –  „Искам да Ви разкажа още една много впечатляваща история. Вчера бяхме заедно с един приятел, Герман Гачевски посетихме мач на националния отбор по баскетбол в Ботевград , когато той ми каза , че като са разбрали за дарителската кампания на баскетболен клуб Чавдар Троян неговите американски родители както той ги нарича, са решили да направят дарение за клуба ни. Това не може да не трогне всички , та тези хора са на хиляди километри живеят в страна която има правила и ред и може би всичко е по нормално, и тези хора поглеждат към един малък град и един малък клуб. Дори е трудно да се напише нещо което да върне жеста. Благодаря е малко за такива хора, това е може би пример за всички нас как трабва да си помагаме, разбира се не говоря само за клуба а за живота като цяло…
Ще помоля г-н Гачевски да предаде нашите искрени благодарности на тези мили хора.
Благодаря Ви приятели…

В акцията се включват и Сдружение „За децата на Троян“ и Слави Анастасов (треньор по зумба фитнес)Те Ви канят на 20.09.2016 0т 18.30 часа.

Във връзка със започнатата дарителска кампания за подпомагане на детския баскетболен отбор в Троян, Сдружение „За децата на Троян“ и Слави Анастасов (треньор по зумба фитнес) ви канят на един час зумба на площада пред Община Троян, на 20.09.2016г. от 18:30ч.

Хайде да дадем пример на децата си и да им покажем, че спортът е здраве, че заедно можем да бъдем силни и можем да си помагаме в трудни моменти! :)

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button