Да подкрепим Весела Джамбазова и нейния клип!

ДА СЕ БОРИМ ЗА НЕСБЪДНАТИТЕ МЕЧТИТЕ НА ВИЛИ

Приятели, моля, подкрепете талантливата млада певица Весела Джамбазова от гр. Троян като гласувате за изпълнението й за състезанието на Кеймбридж училищата в България! И споделяйте!
За да се определи победителят в състезанието, гласовете от двете страници ще бъдат обединени.

За да бъде отчетено гласуването е необходимо да се отвори видеоклипа в YouTube с профил и съответната парола и бутона Харесай от неактивен да посинее.

Весела е носител на Голямата награда от конкурса „Гласовете ви чуваме“ Равда, Несебър 2016 г. и на много други награди.  Веселка е спечелила и   награди в многоезично обучение , по английски, по компютърни технологии. Свири на пиано.

Песента  се казва Издигам се

„Не! Ще се боря! Надигам си главата! Да, ще се боря и ще се изправя“

Това е само малка част от текста. Весела   е свързва  с каузата си  „Борете се за мечтите“

Посветена е  на най- добрата приятелка на Веси – Вили Цанкова, която бе прегазена   край Лесидрен. Клипът е направен от  екскурзионно летуване  в Рила през 2015 год, където за последно момичетата бяха заедно  щастливи без да подозират какво е отредила съдбата. Младата певица  изживя тежко случилото се. Но го преодоля и започна да се БОРИ ЗА НЕСБЪДНАТИТЕ МЕЧТИ НА ВИЛИ. БОРИ СЕ ДА НЯМА ПОЧЕРНЕНИ МАЙКИ! БОРИ СЕ МЛАДИТЕ ХОРА ДА ИЗЖИВЕЯТ АБИТУРИЕНТСКИЯ СИ БАЛ, СВАТБАТА, СТУДЕНТСТВОТО СИ!

За да бъде отчетено гласуването е необходимо да се отвори видеоклипа в YouTube с профил и съответната парола и бутона Харесай от неактивен да посинее.

Нека всички заедно подкрепим Весела Джамбазова! Троян !  СУ“Васил Левски“Троян! Тази песен е е единствена и от област  Ловеч! Да се БОРИМ ЗА МЕЧТИТЕ НА ВИЛИ  И НА ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button