Сбъдната мечта-Галерия и видео

За калейшката дружина вчерашния,12 август 2017,  ден бе  специален  с това, че съвпада с откриването на ловния сезон  и въвеждането  в експлоатация на ловен клуб на дружината.Той е  изграден с много ентусиазъм от членовете  и с помощта на общественици, бизнесмени и приятели .  На тазгодишното отчетно изборно събрание се прието решение единодушно  да се наеме под наем бившия ресторант на РПК Троян в селото и  да го преобразят в  ловен клуб на дружината

Тодор Терзиев председател на ЛРД Калейца

На тържествената церемония председателя на дружинката Тодор Терзиев сподели радостта си:

Надявам се, че клуба ще допринесе за повишаване имиджа на дружината, сплотяване на колектива и  изграждане на другарските и приятелски отношения. От тук ще се тръгва на лов и ще се прави задължителния инструктаж. Тук ще се събираме след ловния излет на раздумка на по чашка ракия. Тук ще се правят различни тържества, откриване и  закриване на ловния сезон.

              Благодарни сме на г-н Иван Байчев – председател на РПК Троян, с който сключихме договор за наемане на обекта. Благодарни сме на: Марин Радевски, Пенка Цочева, Валентин Венков, Тодор Николов, на нашите приятели от София Пейчо Червенков Иван и Николай, на кметицата Веска Мешева, Петър Маринов, Николай Стойков и Иван Минков, които ни помогнаха с пари материали, инвентар и квалифициран труд.

                     Няма как да не отлича и членовете на дружината с най-голям принос   за   направата на клуба: Това са: Николай Стойков, Ангел Ванков, Марин Джамбазов(като дизайнер, художник и аранжор), Румен Върбанов, Христо Андреев, Георги Рабрев, Иван Банчев, Мирослав Филипов, Найден Пенчев, Христо Миндевски, Радослав Маринов. Ако съм пропуснал някой, моля да бъда извиннен. Благодарността ми е към всички.        

Гости на тържеството бяха Минко Акимов – председател на УС на СЛРД Троян и Сашо Василков – ръководител на сдружението,  кмета на селото Веска Мешева,Валентин Венков, Тодор Николов, Иван Байчев, Пенка Цочева, Спас Ковачев.

Тодор Терзиев  в словото си  подчерта, че, СЛРД Троян е едно от най стабилните във финансово и стопанско отношение дружество в Националната организация. Неизменен първенец е  в стопанисването и острела на дива свиня.

    Всички ловци  и рибари  бяха дошли със съпругите и по този повод председателят на ЛРД  благодари за  проявеното разбиране, търпимост и подкрепа  при упражняването на любимия им спорт. Със сигурност това не е достатъчно, но едно трябва да знаят, че любовта на ловеца е истинска, неповторима, безпределна  и безрезервна.

Поздравление за откриването на ловния сезон и въвеждане в експолоатация на новия клуб отправи Минко Акимов, който пожела да има много веселие, радост, другарство. Също

Минко Акимов председател на СЛРД Троян

така отбеляза,че калейчани ще бъдат символични домакини на  честването на 120 години от създаването на троянската дружинка, защото мястото за празника   е в непосредствена близост със селото и в техния ловен район – на Мотополигона

Дует Еликсир

За доброто настроение  се погрижиха дует Еликсир,  а за вкусните ястия:майстор – готвач Ангел Минков

Ангел Минков
Майстор – готвач

 

 

 

 

 

      

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button