Откриване на традиционния панаир в Орешак – 2018 г.

На 15-ти август се откри традиционния панаир в Орешак 

На 15-ти август се откри традиционния панаир в Орешак. Иван Чакъров -управител на изложението поздрави с големия  християнски празник. Той и екипът му се радват, че панаира е станал традиция и се отзовават много занаятчии от цялата страна. Надежата им е да развива и надгражда.

ОТКРИВАНЕ НА ТРАДИЦИОННИЯ ПАНАИР В ОРЕШАК – СНИМКИ И ВИДЕО
Духова музика“Заедно“

„Да посрещнем с приятели празника, да изпием по чаша бира. Да се чувстваме неизменна част от Троянския край“. С тези думи кметът на Троян Донка Михайлова поздрави всички присъстващи на откриването на  панаирa  организиран от Националното изложение на художествените занаяти  и общината   по случай най-големия за Троянския край празник-Успение Богородично.. Народният представител инж.Иван Миховски, кметовете  на Орешак и  Патрешко, зам.кмета на Общината Розалина Русенова и Радостина Петкова -нач.на РУ на МВР в града  бяха част от  официалните гости. Сред публиката имаше троянци и гости на Троян , които се веселиха заедно с Духова“музика“Заедно“ при читалище „Просвета“ в кв.Велчевски.

Милка Пътова
ТФ“Възраждане“ при НЧ“Развитие“ Орешак

Милка Пътова  с ангелския  си глас изпя неостаряващи български песни. Вихрените танци изпълнени от танцова формация“Възраждане“ при  читалище“Развитие“ Орешак разтуптяха сърцата на дошлите на откриването. Много от публиката се хващаха  заедно с танцьорите и с юбилярите от Духова музика „Заедно“

ОТКРИВАНЕ НА ТРАДИЦИОННИЯ ПАНАИР В ОРЕШАК – СНИМКИ И ВИДЕО

ОТКРИВАНЕ НА ТРАДИЦИОННИЯ ПАНАИР В ОРЕШАК – СНИМКИ И ВИДЕО ОТКРИВАНЕ НА ТРАДИЦИОННИЯ ПАНАИР В ОРЕШАК – СНИМКИ И ВИДЕО

 

Вижте галерията от снимки и видеоматериалите

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в Четвъртък, 16 август 2018 г.

ОТКРИВАНЕ НА ТРАДИЦИОННИЯ ПАНАИР В ОРЕШАК

ОТКРИВАНЕ НА ТРАДИЦИОННИЯ ПАНАИР В ОРЕШАКОткриване

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в Сряда, 15 август 2018 г.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button