Око да види, ръка да пипне!

Най-новото бижу за троянци! Магазин за мебелен обков очаква своите клиенти

Пътувайки  от Ловеч за Троян  в близост до Мондешката чешма  няма как да не забележите блок  „Строител“ боядисан в розово.  Съвсем скоро бе  обновен по проект за енергийна ефективност. Непосредствено до него е новото бижу за Троян. Магазин за мебелен обков.

Като влезете в просторния магазин Ви лъхва  усещането за подреденост , уют и съвремие. Посреща ви лъчезарната усмивка на Лили, която знае много. И ще ви е добър консултант.

 

Собствениците на магазина са заложили на качеството

Тук ще намерите всичко за вашите мебели. Кантове за мебели, кухненски плотове и гърбове, лайсни и цокли за кухни, мебелни панти и водачи за чекмеджета, механизми за вграждане, мебелни дръжки и закачалки,  свързващи елементи, лепила, силикони, пяна, ПДЧ и МДФ плоскости.
Извършва  се кантиране на всички видове мебелни плоскости на всички видове мебелни плоскости. Изборът е Ваш – каквото си пожелаете –  размерите и цвята на канта. Пробвайте лепилата. Ще бъдете изненадани от Висока здравина. Да не говорим за машините на италианската марка CASADEI . Те се грижат за безупречно залепване, разкрой и кантиране.

Машината  HOLZMA е гордостта  на магазина. Тя е последно поколение,   пакето – разкройваща и предлага бързо обслужване на най-високо ниво.

А какви уреди за вграждане има? Амортисьори, пружини, плъзгачи… Всичко е последна мода.

Защо да Ви разказвам? Идете  на място и сами  ще се уверите. Око да види, ръка да пипне…

А аз ще пожелая да им върви по много хора, лека работа и много пари!

Къде се намира магазина?

Ул. „Васил Левски“ 334 (блок „Строител“)

тел.: 0886 202 662

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button