Бъдете наистина официални с роклите на Ree.bg

Бъдете себе си!

В сезонът на партитата, празниците и официалните срещи, много жени се изгубват в търсене на подходящата рокля за всеки един повод. Особено когато става въпрос за официални рокли. Всъщност, официалните дамски рокли следват точно определен дрескод и се различават от останалите видове рокли по някои отличителни признаци. По този повод, днес ще Ви представим три модела официални рокли от богатата колекция от рокли на Ree.bg.

Бъдете наистина официални с роклите на Ree.bgАко сте поканени на официално събитие, първото правило е да проверите за изискванията за дрескод. Дрескодът определя тонът на мероприятието и облеклото Ви трябва да отговаря на изискванията за да се впишете в тълпата от гости. Ако все пак предпочетете да не се придържате към правилата и да облечете нещо по-интересно, роклята на флорални мотиви с дълъг ръкав е идеална за случая.

С тази рокля определено ще съчетаете официално и неофициално в едно, като комбинацията от виненочервен цвят и флорални мотиви разчупва ледовете на формалното. 

Бъдете наистина официални с роклите на Ree.bgДългите рокли не са рядкост на официални събития. Напротив, те са нещо съвсем нормално и доста често срещано. Затова, от Ree.bg са се погрижили да задоволят всеки каприз и предлагат идеалното решение за целта.

С официалната дамска дълга рокля можете да бъдете дори и шаферка. Тя е с гол гръб и подчертава бюста, като нежно се спуска надолу до земята. Нещо повече, моделът се предлага в цели 7 различни разцветки, което допълнително ще улесни всяка дама.

Бъдете наистина официални с роклите на Ree.bg

 

Обикновено, звездите на гала вечерята се забелязват по облеклото. Затова и понякога се налага нещо, което наистина ще Ви направи лесно забележими и ще привлече внимание. Дамската вечерна рокля с пайети е същинска атракция за окото. Но най-голямото предимство е може би удобството, което роклята предлага.

Нетипично за повечето официални рокли, тази пада свободно от талията надолу, което придава изключителен комфорт. Какво повече Ви остава освен да се потопите в блясъка на светлините и бъдете себе си?

 

Related Articles

Back to top button