Важно! Ограничават движението в тунела „Витиня“

Днес – 30-ти юли, от 22 ч., до 5 ч. на 31-ви юли ще бъде ограничено движението в тунел „Витиня“ на АМ „Хемус“, в посока София поради профилактика на осветлението в съоръжението. Трафикът за София ще се пренасочва от км 35 по път I-1 София-Ботевград, и при км 30, на пътна връзка „Витинска река“, ще се включва отново в магистралата. Движението за Варна в тунела ще се осъществява в една лента.

Утре – 30-ти юли от 23 ч. до 24 ч. ще бъде ограничено движението по Софийския околовръстен път II-18 в района на с.Мрамор.

За да не се затруднява трафикът през деня, късно вечерта, ще се монтира рамка, на изграждащата се електронна система за събиране на такси за ползване на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за превозни средства над 3,5 тона (тол).. Водачите ще изчакват на място.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button