Около 3000 подписа в името на една благородна кауза

ТЕМА В РАЗВИТИЕ
Около 3000 подписа името на една благородна кауза
Около 3000 подписа името на една благородна кауза

Автор: Мариян Данчев

БЛИЗО 3000 ПОДПИСА са събрани в подкрепа за инициативата на Сдружение“Бъдеще за Орешак“ по време на Традиционния панаир в Орешак от 15-18.08.2019 година

Благодарим на всички граждани, както от Орешак, така и от цяла България, които подкрепиха нашата гражданска инициатива. Почти всички бяха съгласни, че селото заслужава цивилизован, европейски вид и посрещайки толкова гости да служи като лице на България. Хората ни съчустваха и разпознаваха искреното ни желание да променим нещо в посока към по-добро. След усилната и екипна работа на хората от сдружението ние постигнахме целта, която си бяхме поставили за четирите дни на Орешашкия панаир, събрахме близо 3000 подписа! Хората особено от селото повдигат много сериозни въпроси, както за състоянието на главната улица и тротоарите, така и за не по-малко важния въпрос с канализацията на селото. Това са дългогодишни проблеми на селото, които чрез прикриване и замитане под масата няма да бъдат решени!
Ще продължим да събираме подписи до края на периода на подписката, които е 30 септември, ще използваме и другото масово събитие- Фестивала на сливата със своите Орешашки прояви.

Около 3000 подписа името на една благородна каузаТози резултат нямаше да бъде постигнат без всеотдайността и сърдечното желание на днешния екип: Любляна Борджукова, Иво Немски, Бисерка Георгиева, Цветан Бахчовански, Павли Дочев. Всички положиха много усилия за активната информираност на посетителите на панаира и смисъла от техния подпис в подкрепа на нещо добро за Орешак и България! СГОВОРНА ДРУЖИНА ПЛАНИНА ПОВДИГА! Това е истинската идеология на нашия народ! Отново благодарим на всички граждани, които проявиха съпричастност към каузата ни и доверие към нашето сдружение. Сигурен съм, че общите ни усилия няма да останат напразни!
С Уважение:
председател на инициативния комитет на подписката – Мариян Данчев

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button