Д-р Милен Врабевски предложен за „Мъж на годината“

Защо трябва да подкрепим д-р Милен Врабевски съорганизатора на Националния литературния конкурс "Албена" във Врабево

Да подкрепим  съорганизатора на Националния литературния конкурс „Албена“ във Врабево, съоснователят на Фондация „Българска Памет“, д-р Милен Врабевски в гласуването за “Мъж на годината” :

Милен Врабевски
снимка: Уикипедия. Семейството на д-р Милен Врабевски

На 23.12.2019 г. започна публичното гласуване за личностите предложени за  в дванадесетото издание на престижния конкурс „Мъж на годината“.
За първи път в историята на конкурса има и екипна номинация. Освен докторът –  благодетел д-р Милен Врабевски са номинирани още   екипа на Георги Господинов, писател и Теодор Ушев, аниматор(новото в конкурса тази година) и Мариус Куркински, режисьор, и актьор.

Всеки може да подкрепи, еднократно, една от номинациите до 20 януари 2020 година, включително.

За да  дадете своя вот  трябва да кликнете на линка:  https://manoftheyear.bg/vote/25 и да следвате инструкциите.

При някои електронни пощи инструкциите за потвърждение на гласа ви попадат в спам папката, минути след гласуването, затова проверявайте там, пише в сайта  на конкурса.
Кой е д-р Милен Врабевски ?

Д-р Врабевски – почетен гражданин на Варна,   инициатор и благодетел на една от най-мащабните частни инвестиции в образованието – „Път към университета“, която осигурява безплатни кандидат – студентски уроци на младежи от цялата страна. Участниците за 2019-та са 486, а 87% от всички участници в програмата биват приети във Висши учебни заведения в България и чужбина.

Д-р Врабевски е благодетел на 15 многодетни български семейства и първият и най-голям спомоществувател на инициативата „Искам бебе“. Към момента благодарение на директните му инвестиции са се родили 35 деца.  Съорганизатор на Националния литературния конкурс „Албена“ във Врабево.
През 2019-та се проведе XXV образователен семинар на Фондация Българска Памет. Вече 13-та поредна година, с финансовата подкрепа на д-р Милен Врабевски, 200 младежи от българската диаспора в Украйна, Молдова, Северна Македония, Албания, Сърбия, както и от региона на Западните Родопи и Тервел, пристигат в България за 5-дневния форум. Той ги среща с вдъхновяващи личности и топ специалисти от различни обществени и бизнес сфери, които чрез личния си пример, знания и опит ги мотивират да не спират да се развиват, да работят за своя успех и за успеха на обществото, в което живеят.

Церемонията по награждаване ще бъде в края на месец февруари 2020.

Източник
Уикипедия

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button