Румен Джабарски дари за троянско читалище

Първо дарение за НЧ"Наука -1870" Троян от сърцат човек

2020 година ще  е  забележителна за най-голямото читалище в града – НЧ „Наука – 1870 г.”.  Отбелязва се  една значима годишнина – 150 години читалищна дейност в община Троян.

На 10.01.2020 г., беше първата среща на целия екип на НЧ „Наука – 1870 г.” – Троян, на която подробно и задълбочено обсъдиха събитията и инициативите, с които ще отбележат  годишнината. Те ще се състоят през цялата 2020 година по специална програма, в която ще вземат участие със свои състави и останалите читалища от общината на тази значима годишнина!

Едва започнала и все още не стартирала официално дарителската им кампания вече  са получили  първото дарение.
Днес, в социалната мрежа те съобщиха, че  първия им дарител е троянецът с голямо сърце и щедра душа г-н Румен Джабарски. Макар и неживеещ в Троян, той не забравя родния град и троянското читалище и за пореден път ни прави значително по стойност дарение.
„Благодарим Ви, г-н Джабарски! Дарените от Вас средства ще използваме за читалищни дейности и събития. Бъдете жив и здрав и пример за още такива като Вас родолюбци! Благодарим Ви!“, така завършват поста си читалищните дейци в социалната мрежа.

Кой е Румен Джабарски?

Румен Джабарски  развива много интересен бизнес в София. Създава  и предоставя футболни терени, на които ритат топка малки и големи, аматьори и професионални български футболисти и легенди.
Организира множество турнири. Благодетел е на спортните клубове в Троян.

С всяка дарена сума той доказва, че не е  забравил родния си край за разлика от много (не) троянци.

Благородните му  постъпки никога не се забравят.

Related Articles

Back to top button