Вече има ток в общините на област Ловеч

Според сайта на компанията ЧЕЗ  е възстановено  захранването на всички селища от община Ловеч, които били засегнати от обилния и мокър сняг, силния вятър и обледяванията. Екипите на дружеството продължават да работят в конкретни населени места по подадени от гражданите единични сигнали. Екипът на сайтовете „Троян експрес“ и „ОбластЪ“ направи свое проучване. Затова информираме,  че ток има и в общините  Троян, Тетевен , Луковит,  Ябланица, Летница. Все още има проблеми, според централата на ЧЕЗ, в община Угърчин. Там се очаква да бъде възстановено до 23:00 часа.

В троянска община вече всички населени места са с възстановено ел.захранване. Това ни потвърдиха  самите кметове и наместник-кметове на селищата. Те благодарят за всеотдайната работа на служителите на ЧЕЗ, които четири дни работиха неуморно.

Някъде има проблеми с интернета все още, заради скъсани кабели.

„Благодаря на колегите, които три дни работеха в тежки условия при непроходими пътища и в труднодостъпни местности, за да бъдат захранени с електроенергия всички жители в Ловешко. Благодаря и на местните власти, с които координирахме действията и които също ни съдействаха. Продължаваме да работим и няма да спрем до пълното възстановяване на захранването“, каза Виктор Станчев, главен оперативен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

Сигнали за нарушено електрозахранване може да се подават на денонощен телефон 0700 10 010, през сайта на ЧЕЗ Разпределение в секция „Контакти“ или по имейл на адрес: klienti@cez-rp.bg. Необходимо е да се посочва точен адрес за по-бързо локализиране на засегнатите участъци в населените места

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button