Фондация Ейнджълс се включва в борбата с COVID-19

Благодарности и към фирма Калинел ЕООД, с управител инж. Марин Радевски,

         Фондация Ейнджълс с председател Ивелин Кичуков се включи в борбата с COVID-19 в България. Предпазни шлемове бяха дарени на 12 ДКЦ ЕООД в гр. София, а защитни маски за многократна употреба на Център за спешна медицинска помощ в гр. Перник, МБАЛ Югозападна Болница ООД в гр. Петрич.

            За да защитят своите служители на първа линия, медицинските центрове се нуждаят от защитни облекла, още шлемове и очила. На този етап Фондация Ейнджълс ще осигури една част от защитните костюми, но за цялостната екипировка на всички медицински лица са необходими още количества. Отправяме призив към всеки, който има възможност да се включи в инициативата с финансова или материална помощ, да се свърже с Ейнджълс за повече информация на имейл: angelsfoundation.bg@gmail.com.

Фондация Ейнджълс се включва в борбата с COVID-19
Шлемовете

Г-н Ивелин Кичуков благодари на всички дарители, които за пореден път подкрепиха делото на фондация Ейнджулс и направиха финансови дарения за закупуването на предпазните средства. Също така благодарности и към фирма Калинел ЕООД, с управител инж. Марин Радевски, който предостави маските на производствената си цена.

Фондация Ейнджълс се включва в борбата с COVID-19
Маските от троянската фирма „Калинел“
Нека бъдем хора, нека бъдем отговорни и съпричастни.
Нека заедно да преборим пандемията, защото заедно сме по-силни и заедно можем повече!

 

Via
Елена Иванова
Source
Фондация Ейнджълс

Related Articles

Back to top button