Абитуриентите от ПГМЕТ Троян казаха „Сбогом, училище!“

      26.06. 2020г беше най-красивият ден в 4-годишното обучение на абитуриентите от Професионална гимназия по механо и електротехника „Акад.Ангел Балевски“ Троян.

Празникът започна весело с Мажоретките на СУ „Св. Климент Охридски“- Троян с ръководител г-жа Румяна Дудева.
Радка Бончевска-Атанасова произнесе поздравително слово послучай изпращането на випуск 2020година и връчи грамоти на изявили се ученици, получили награди на проведения онлайн национален фотоконкурс „Нека бъде светлина“.
Абитуриентите от 12 а – „Автотранспортна техника”  предадоха символа на паралелката: ВОЛАН – „Шофирай безопасно!” на 11 а клас!
Цветя за любимите си УЧИТЕЛИ, в знак на благодарност, за положените усилия през изминалите четири години от името на всички завършващи днес бяха поднесени от випусниците.
Най-вълнуващия момент от тържеството – връчването на Дипломите за Средно образование и свидетелствата за професионална квалификация стартира с първенеца на випуск 2020 на ПГМЕТ – Мартин Маринов!

Абитуриентите получиха поздравителни адреси за тяхното завършване от Народния представител инж. Иван Миховски, Кмета на Община Троян г-жа Донка Михайлова, Председателя на Общински съвет Троян, ТУ Габрово и ТУ Русе. Първенецът на випуска получи подарък от Община Троян и Общински съвет Троян.

Водещата Теодора Дудева се обърна за довиждане към випуск 2020 на ПГМЕТ с думите: „Скъпи млади хора, Следвайте мечтите си! Обиколете света! Не забравяйте своето училище, учители и България! „
Директорката Радка Бончевска благодари, че заедно са написали част от историята на училището и им пожела: На добър път!

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button