Новата швейцарска марка бебешки колички Zizito

Изборът на бебешка количка е почти толкова труден за родителите, колкото купуването на семеен автомобил.

Търсенето започва с проучване на пазара, на който предлагането е голямо. Подобно на колите и тук различни марки се конкурират за вниманието на купувачите.

Въпросът е как да се ориентирате сред всички предложения и да откриете точната количка за вашето бебе като модел, дизайн и цена. Задачата е много отговорна, защото в нея ще се вози най-важният член на семейството и затова компромисите към качеството са нежелателни.

Новата швейцарска марка бебешки колички на едро Zizito може да задоволи изискванията и на най-претенциозните майки и татковци.

Маркови колички с швейцарско качество

Производителят на модерни висококачествени бебешки колички „ZIZITO SA“ е швейцарска компания със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария.

Мисията на компанията е да произвежда качествени бебешки и детски продукти на конкурентна цена. Те стигат до българския потребител чрез „Зизито БГ“, който е официален дистрибутор на продуктите на Zizito – Switzerland.

Производителите и търговците на артикулите, предназначени за деца, са убедени, че сигурността е на първо място. Предлаганите колички са с доказано качество, което гарантира здравето на децата и спокойствието на родителите. Всеки продукт има сертификат за безопасност – SGS Швейцария.

Продуктите с марка Zizito са с швейцарска конструкция и дизайн. Те са проектирани в Швейцария и са произведени съгласно швейцарските стандарти за качество, като отговарят и на всички международни стандарти.

Разнообразие от модели, дизайни и цветове

Zizito предлага колички за всеки сезон, като има всесезонни, летни или за пролет/лято. Според възрастта на детето, те са за новородени до 3 месеца, за 6-8 месеза, за 9+ месеца и т.н., като това е указано в подробното описание на всеки продукт в каталога.

Разцветките са модерни и не се изчерпват само с традиционното за момченцата синьо и розово и червено за момиченцата. Има едноцветни, двуцветни и многоцветни,  като голяма част от нюансите са унисекс. Ако базовият цвят пък не ви харесва, има различни варианти за избор на разцветка.

Няма нужда да ходите в магазина с ролетка и таткото да мери различните елементи на количката, защото в каталога са указани: размер в разгънато положение; размер в сгънато положение; размер в кош/седалка за кола и дори размерите на предните и задните колела. За да не се затрудняват родителите, количките се сгъват лесно и обикновено е посочен типът сгъване – с един бутон, с два бутона или като чадър. Така те стават компактни за пренасяне и съхранение. Улеснение е също наличието на регулиращи се дръжки.

Някои модели имат опция обръщане на седалката. Много практичен избор са комбинираните колички – 3в1 и 2в1.

Сигурността на бебето е най-важна, затова количките имат предпазен борд, обезопасителни колани 5 с точково заключване и обезопасителна лента за китката на детето.

Вашият малък принц или принцеса ще се чувстват много удобно в швейцарска количка, защото съществуват доста опции за регулиране на седалките, опората за гърба и стойките за крачета. Превозните средства на малчуганите имат също сенници с мрежести визьори и джобове на сенника с цип. За проветрение служат отварящите се страни с мрежа. За защита в по-хладно време някои колички разполагат с покривало за крачетата на бебето.

Предвидени са редица ключови екстри към структурата на количките като: заключване на колелата; спирачна система;  амортисьори, гарантиращи сигурност и удобство при движение на количката. Повечето модели имат голям багажник и стойка за чаша.

Материалите, от които са изработени бебешките колички  са леки и безопасни за здравето на детето. За по-лесно хигиенизиране подплатите могат да се свалят и почистват.

Ако на децата на възраст от 18 до 24 месеца вече им е омръзнало да се возят в количките с четири колела, може да им подарите триколка, в която ще имат усещането, че управляват сами.

За да са спокойни родителите, оригиналното превозно средство има дръжки, с които те могат да контролират движението, а също и здрави спирачки. Малчуганите могат да се забавляват с тромба с клаксон, а сенник ги предпазва от слънцето.

Триколките имат също практичен пластмасов кош за съхранение, несесер и малък преден кош. Те са с гарантирано швейцарско качество и надеждност.

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Back to top button