Кметът Михайлова подписа договорите за финансиране на енергийна ефективност

В първия ден на месец септември Донка Михайлова подписа с Управляващия орган на ОПРР три договора за финансиране на енергийна ефективност на общо 10 сгради с намиращите се в тях 329 жилища на обща стойност над 4,4 млн. лв.

Интересът  на всички троянци заявили желание за участие в програмата и осигурили със собствени стредства енергийни одити и работно проектиране на сградите е защитен.

Михайлова се е притеснявала  дали ще успеят да  ще защитят доверието и вложените немалко лични средства от хората, но експертизата и тактиката  отново се оказват печеливши.

Във връзка с това Михайлова  кани представители на етажните собствености и собственици на жилища в сградите с адреси ул. „Пенчо Хаджи Найденов“ №7, блок „Стенето“; ж. к. „Лъгът“, бл.12; ж. к. „Лъгът“, бл.11 „Хисар“; ул. „Христо Ботев“ №105-107, ул. „Тома Хитров“ № 23; ул. „Васил Левски“ № 332; бл. „Машстрой“ 2; ж. к. „Черногор“ №16, 18, 20 – Арда, Марица, Тунджа; ж. к. „Младост“, бл.2; ул. „Опълченска“ №12, бл. „Балкан“; ж. к. „Младост“ бл.5, на среща на 03.09. (четвъртък) в 17.30 ч., в салона на Община Троян.

На ход са строителите.

Да си пожелаем успех в изпълнението на проектите!Кметът Михайлова подписа договорите за финансиране на енергийна ефективност

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button