Приключи конкурсът „Селфи с Европа“

Приключи конкурсът „Селфи с Европа“ част от инициативата „Европа в моя град: промяната в Троян“.

Наградата на публиката печели снимката на отбор „Любимците“ от СУ „Васил Левски“, гр.Троян.
Поздравления за прекрасното селфи на Ралица, Мариян, Станислава и Младен, направено с много обич пред обновената с европейски средства сграда на Народно читалище „Наука -1870“, гр. Троян. Снимката им успя да събере 996 харесвания до крайния срок за гласуване 09:00 часа на 19 октомври 2020 г.
Отбор „Любимците“ с ръководител г-жа Петя Нанковска ще получат ваучери за пазаруване в книжарници „Хеликон“ на стойност от 40 лв. за всеки.

До последните минути състезанието бе много оспорвано. Селфито на момчетата от групата по „Приложна физика и фотография“ при ПГМЕТ „Академик Ангел Балевски“-гр.Троян събра овациите ви с 970 харесвания.
Благодарим за вашата силна подкрепа. Тя бе причината журито да присъди поощрителна награда за селфито на Максим, Мартин, Павлин и Мартин от 11 клас на ПГМЕТ „Академик Ангел Балевски“-гр.Троян пред сградата на Дневен център за деца с увреждания и техните семейства, изградена с европейски средства по ОП „Региони в растеж“.
Момчетата и техния ръководител г-жа Теодора Дудева получават ваучери за пазаруване в книжарници „Хеликон“ на стойност 20 лв. за всеки.

Организаторите Европа директно“ Габрово, ОИЦ – Габрово, РСО „Централна Стара планина“, благодарят за активността на публиката и участието на прекрасните младежи от Троян! 

Източник
Пресцентър РСО Габрово

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button