Благодарим на г-н Герман Гачевски

      2020-та година е юбилейна за нашето читалище. Отбелязваме 150-тата си годишнина. Но 2020-та е и трудна за нашата дейност. Поради настъпилата пандемия читалищната дейност беше силно ограничена и дори прекъсната за продължително време, в което благодарение на новите технологии ние я пренесохме в Интернет пространството.

Изникна обаче необходимост от техника за видео заснемане. Екипът на читалището взе решение половината от паричната премия, съпътстваща получената от Общински съвет награда по повод на годишнината (500.00 лв.), да вложим в закупуване на видео камера, с каквато не разполагаме и с която да заснемаме читалищни събития и прояви, които да останат и като видео-архив за идните поколения. Направихме редица консултации със специалисти и вече имаме избран модел. Стойността на камерата е 2322.00 лв.

Получихме и първо дарение от фирма „Ти Ес Ди Сървисиз” ООД – Троян с управител Герман Гачевски на стойност 500.00 лв. Благодарим за щедрия жест! В тези трудни времена дарения за култура правят хора с наистина големи сърца!

Обръщаме се към всички троянци с щедри души – станете съпричастни към нашата инициатива!

Дарителската ни сметка е:
Общинска банка – АД
BIC: SOMBBGSF
IBAN: BG67SOMB91301040002402

Източник
Пресцентър НЧ"Наука- 1870"Троян

Свързани статии

Back to top button