Нашата диря в летописа на училището

Представяме Ви Мария Кукенска и Себастияна Мичева – 4 “а” клас на НУ „Св.св.Кирил и Методий“, които ни изпратиха следната дописка.

Училище мое, място любимо,
изпълнено с уроци, приятелства, игри.
В тебе ден след ден минават
най-прекрасните ми дни.
Училището е мястото, където прекарваме голяма част от деня. Нашето училище, „Свети Свети Кирил и Методий“, е много хубаво. Радваме се, че родителите ни са избрали за нас именно него. Поколения ученици са откривали път към знанието и са станали част от историята му.
В годината на 100 годишния юбилей на училището ни, искаме да създадем красива градинка с пролетни цветя и по този начин да оставим нашата следа в него за следващите поколения ученици.
Разработихме проект на тема “Нашата диря в летописа на училището”. Реализираме го съвместно с учениците от 2 “б” клас. Засадихме луковици на различни пролетни цветя. В продължение на няколко месеца ще проследяваме развитието им и ще се грижим за тях. Ще покажем и отговорно поведение към природата и околната среда. Грижейки се за градинката, ще прекарваме повече време на открито, далеч от компютрите.
Знаем, че това, което планираме изисква време и много усилия, но пък и ще ни направи по-уверени, защото можем сами да вземаме решения и да действаме. Разбира се, разчитаме на подкрепата на нашите учители – г-жа Шошкова и г-жа Бояджиева, на родителите ни, както и на подкрепата на Директора на нашето училище – г-н Борис Йовчев.

Мария Кукенска и Себастияна Мичева – 4 “а” класНашата диря в летописа на училището Нашата диря в летописа на училището

 

Автор:
Мария Кукенска и Себастияна Мичева – 4 “а” клас

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button