Потрошиха къща за гости в Калейца

Грозна картина, дело на глезени, безотговорни млади хора!

Това оставиха млади хора от Ловеч в къща за гости „Каменната къща“ в Калейца. Снимките  пусна във Фейсбук  собственикът й Найден Стоянов.

“ Това е гледката след групата от Ловеч! Майката ги докара, разбрахме се, че ще има голям човек с тях. 4-5 момичета, много любезни и въодушевени ми благодариха колко е красиво и хубаво. Помолих ги да пазят, а те попитаха дали може на другия ден да останат до 14:00ч, отговорих че няма проблем. Казаха,  че ще са 12-13 човека и нямало да има проблеми. И на другия ден, тоест днес 29.11, при няколко опита да се свържа с тях по телефона, взех детето ми и заварихме буквално потрошена къща. Избягали и оставили ТОВА!!!“
Найден  ще лиши детето си от някои неща и ще възстанови всичко. Но от днес  той губи и малкото останало доверие в младите.Той  съжалява за тях и семействата им.

Той им пожелава да бъдат здрави въпреки всичко.“ Преслава, дъщеря ми на 4г., ти благодари, че няма да получи подарък за Коледа , рожденния си ден,  който е след 2 седмици или нова година,  защото едни каки и батковци са потрошили нашата къща и тя ви пожелава да бъдете по добри, добри колкото нея!“, завършва поста си Стоянов

След бързата реакция на приятели и познати Найден Стоянов има имената, снимки, номера  на присъстващите вчера в къщата. Надява се, че ще се свържа с него за да покажат, че са сгрешили и да се разберат човешки.

Потрошиха къща за гости в Калейца
Къщата преди прогрома

Ние се надяваме да видят написаното  и се сетят, че трябва да се извинят и компенсират за безумието, което са сторили! И само някой да е посмял да упреква домакините за доверието!

Само някой да посмял да защити извършителите на този погром! Как ли биха се чувствали, ако някой направи това в техния дом?, написаха приятели.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button