642 лв бяха събрани за троянеца Пламен Войков

642 лв бяха събрани за троянеца Пламен Войков  на благотворителна Йога-практика, която се състоя  тази събота, 24.04.21г., в  спортната зала „Чавдар“ Троян.

Тази йога – практика бе водена от Ивелина Василкова, преподавател в ОУ „Иван Хаджийски“. Тя е  треньор на  малките баскетболисти 3-и и 4-и клас към баскетболен клуб ,,Чавдар“ Троян.

В тези 642 лв са включени таксите за практиката и бяха допълнени от троянци, които не участват в упражненията.

Също така бяха събрани и  хранителни продукти. Събраните парични средства и продуктите бяха предадени веднага след практиката на бащата на Пламен.

На Пламен Войков още като дете непрекъснато му се прелива кръв в Специализираната болница за активно Лечение по онкология в София. Днес момчето е на 28 години, но нуждата от кръвопреливане остава.

За заболяването на Пламен Войков, сме разказвали в репортажи за трудностите, които среща семейството. Бащата на момчето Георги Войков благодари на всички хора, които са се отзовали през годините.

През миналата година Община Троян чрез различни инициативи, проекти и дарителски кампании е подкрепила много нуждаещи се лица. Активно се включва и бизнесът като дарява продукти, които произвежда. Общината е помогнала и на семейството на Пламен Войков.

В момента семейството отново има затруднения и всеки, който желае да помогне, може да се обади на Георги Войков, бащата на Пламен – на номер 0889 77 42 66.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button