Отварят улица „Академик Ангел Балевски“

Отварят улица „Академик Ангел Балевски“ в края на работния ден на 02.04.2021г, съобщават от Общинска администрация

Уважаеми съграждани,
Уведомяваме Ви, че движението от и за с. Орешак по улица „Академик Ангел Балевски“  Троян, област Ловеч ще бъде възстановено в края на работния ден на 02.04.2021 год. (петък)., се казва в съобщението.

Във връзка с реализиране на проект „Пътна връзка между Път II – 35 и Път III – 357 в гр. Троянобласт Ловеч от км 0+000 до км 1+154.28“, подобект : Мост над р. Бели Осъм при км 0+121.37, от 04.03.2021 г. до 10.04.2021 г бе  затворено двупосочно движението пред предприятие „Тева“ (бивше „Актавис“).
Движението беше организирано и временно обозначено по обходни маршрути. Основно трафикът бе пренасочен към западната страна по улица „Васил Левски“ и улица „Христо Ботев“ .

Очаква се до края на деня в затворения участък на улица „Ангел Балевски“ да приключи полагането на втория слой асфалт и движението да бъде пуснато. През другата седмица ще бъде положен и третия износващ слой. От утре бригадата, която работи на южния вход, ще започне фрезоване на асфалт и изваждане на бордюри на северния вход в участъка от началото на ул. „Васил Левски“ до Белодробна болница. Там започва цялостна реконструкция. В момента текат подготвителни дейности. По ул. „Васил Левски“ движението през по-голямата част от времето няма да бъде затваряно цялостно, а ще бъдат въвеждани ограничения в определени участъци, като ще се работи в една от лентите.

Отварят улица „Академик Ангел Балевски“  и се надяват от Община Троян се гражданите да проявят търпение, с разбирането, че случващото се е за добро.Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button