Съобщение за ограничаване на движение в Троян

Съобщение за ограничаване на движението в района на бензиностанция „Лукойл“ в град Троян (Област Ловеч).

Във връзка с реализиране на проект „Пътна връзка между Път II – 35 и Път III – 357 в гр. Троян от км 0+000 до км 1+154.28“, подобект : Мост над р. Бели Осъм при км 0+121.37“ и предстоящите асфалтови работи, уведомяваме жителите на града, че движението покрай бензиностанция „Лукойл“ ще бъде временно ограничено и е пренасочено в едната лента.

Съобщение за ограничаване на движение в Троян - 2
Последни шрихи

Мостът над Бели Осъм е с цел да се изнесе транзитния трафик звън централната градска част на Троян.

Изграждането на моста при бензиностанция „Лукойл“ е първата стъпка за изнасяне на транзитния трафик извън централната градска част на Троян. Преминавайки през новоизградения мост движението ще се изнесе изцяло на източния бряг на реката и ще преминава покрай ТЕVA, Лидъл, пазара и магазин „Лайф“. Следващият етап е изнасянето на движението, което сега преминава през кв. „Велчевски“ на западния бряг на р. Осъм, между къщите и реката. Трасето е с обща дължина от 1080 м., разположено от металния павилион за зеленчуци (север) до включването в ул. „Васил Левски“ при бл. „Строител“ (юг) и новоизградения мост.

Инж. Райковски от Община Троян ни увери, че до дни мостът ще бъде отворен за преминаване от МПС . Забавянето се е дължало на многото почивни дни и атмосферни условия.

В момента се оформят тротоарите по улица „Васил Левски“ и се очаква и този ремонт  да приключи в най-близките дни.
Съобщение за причиненото  неудобство е изпратено от Община Троян. Администрацията изказват своите извинения.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button