Бъди рейнджър за един ден – 2 в с. Черни Осъм

Бъди рейнджър за един ден –  2  ще бъде проведен за втори път в с. Черни Осъм на 31 юли (събота) от 10:00 ч. до 14:00 часа, в двора на Природонаучния музей и Училището за планински водачи

Дирекция „Национален парк Централен Балкан“ в партньорство с Природонаучния музей и Училището за планински водачи „Васил Левски“ в с. Черни Осъм организира празник за деца, посветен Световният ден на рейнджъра – 31 юли.

На този ден се  отбелязва храбростта, упоритостта и посветеността на онези паркови служители, отдали всичко в служба на природата.

В празничния съботен ден ръководствотот на  Национален Балкан канят деца в двора на Природонаучния музей и училището за планински водачи в с. Черни Осъм (Община Троян), където с помощта на парковите охранители от институцията „Централен Балкан“  ще се докоснат до животните и растения, обитаващи Средна Стара планина, ще преминат през редица изпитания, ще се забавлявате. В приключението ще се включат и нашите домакини от Природо-научния музей   и  единственото училище в България  за планински водачи.

Бъди рейнджър за един ден – 2 – очакваме ви в с. Черни Осъм, Община Троян,  на 31 юли (събота) от 10:00 ч. до 14:00 часа.

 

Източник
Национален парк "Централен Балкан

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button