Мариела Тенева от СУ „Васил Левски“ – Троян взе участие в курс по проект

Мариела Тенева, старши учител в СУ „Васил Левски“ – Троян взе участие в курс по проект „Иновативна класна стая днес“ от програма Еразъм +. Курсът се проведе от 8 до 14 август в Любляна, Словения, темата – „ИКТ в моята класна стая“.

Свързани статии

Курсът имаше за цел да даде на учителите необходимото самочувствие, за да интегрират ИКТ в редовната си програма за преподаване. Чрез работата по проекти през цялата седмица имаше практически упражнения с ИКТ инструменти като подкастинг, социални медии, създаване на филми, блогове, дигитално разказване на истории, електронно портфолио, уикита, уебкаст, инструменти за сътрудничество и др. педагогически дейности. В допълнение участниците видяха как могат да увеличат интернационализацията на своето училище, използвайки ИКТ инструменти за сътрудничество с чуждестранни ученици.

Г-жа Тенева е част от екипа, работещ по проект „Иновативно училище“ в СУ „Васил Левски“ – Троян, област Ловеч и през новата учебна година ще има възможност да приложи новите знания в новоизградения в училище СТЕМ-център.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button