ЧЕЗ отново се подиграва с жителите на Троян

ЧЕЗ отново изненада „приятно“ жителите  на община Троян. Днес от обяд няма ток в БЕЛИ ОСЪМ, ЧИФЛИК, общ. Троян, ТРОЯН, общ. Троян, БАЛКАНЕЦ, според сайта на ЧЕЗ Разпределение Бълга­рия“ АД.

Светлото ще бъде пуснато в 17:00 часа, пише в сайта.

„Това е пореден празник без ток в рекламирана, като туристическа дестинация община Троян На Коледа и Нова Година бяхме без ток, защо пък за Великден да ни го пускат. Общината провеждаха срещи с представителите на ЧЕЗ, но ефектът е очеваден. Толкова с туризмът и прехвалените ни балкански села. Отвратен съм от безхаберието на държавата и частните монополи. Точно така прокудихте 1/3 от населението на иначе хубавата ни страна.
Весел празник на всички имащи електричество!“, написа Христо Лалев

А се хвалят , че поддържат +58000 километра мрежа, модернизират и развиват. Да виждаме… ЧЕЗ Разпределение.

Докога ще продължава този терор над община Троян. Дали не е нарочно? Къде е държавата?

Кметът на Община Троян изпрати гневно писмо, имаше среща. Обещания  от служителите на ЧЕЗ и  в крайна сметка – отново по празниците в общината няма ток!

Дали някой ще успее да се пребори с тази компания? Да, забравихме да напомним, че Електрохолд ще е новото име на ЧЕЗ в България.

„Новата идентичност отразява приемствеността в историята на дружествата, като същевременно подчертава корпоративната им принадлежност. Тя е изработена в съответствие със съвременното разбиране за динамично развиваща се компания, която осигурява енергия, дигитализира мрежата си, инвестира устойчиво и работи за подобряване качеството на живот. Брандингът символизира основните ценности на дружествата на Електрохолд – професионализъм, отговорност, ефективност, стабилност, доверие и иновативност.

Новият имидж на компаниите от групата ще се гради не само на промени в корпоративния визуален стил, но и в още по-усилена работа за повишаване на клиентската удовлетвореност и изграждане на доверие, широко навлизане на електронното обслужване, модернизация и дигитализация на мрежата, стратегия за въвеждане на иновации в крак с промените в сектора, устойчиво развитие и инвестиции.“, пише в сайта на ЧЕЗ.

А дали ще е така? Или „Пременил се Илия, погледнал се – пак в тия“

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button