„Засаждаме бъдеще“ – инициатива на TSD Троян и ДГС „Черни Осъм“

„Засаждаме бъдеще“ – е инициатива по залесяване, която  са кръстили от  от TSD Group,  беше проведена на 16-ти април на терен до хижа „Яворова лъка“, в близост до с. Черни Осъм, съобщиха за Троян експрес  от пресцентъра на компанията.

Успешно бяха засадени 100-те закупени дръвчета – 50 броя дръвчета зимен дъб и 50 броя явор, с насоки от ДГС „Черни Осъм“. В нея се включиха голяма част от служителите на TSD Троян, както и техни близки, които също участваха в засаждането на дръвчета с голям ентусиазъм. Избраната дата за събитието бе вдъхновена и от „Седмицата на гората“, която се отбелязва на 4-10 април. „Щастливи сме, че с общи усилия успяхме да допринесем за една по-зелена заобикаляща ни среда. И ще продължаваме работата си в тази посока, която е важна част от нашата корпоративна социална отговорност.“, споделят от TSD Group.„Засаждаме бъдеще“ - инициатива на TSD Троян и ДГС „Черни Осъм“

Доброволческата инициатива е част от КСО програмата на TSD Group, която компанията развива все по-задълбочено всяка година.

Нека напомним, че наскоро, за трета поредна година, TSD  получи признание – Сребърен знак „Отговорна компания – отговорни служители“ за редовно дарителство от работното място на служителите и няколко успешно проведени дарителски и социални инициативи през 2021 г.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button