Няколко събития са посветени на Деня на детето – 1 ви юни в Троян

Няколко събития, посветени на Деня на детето – 1 ви юни, предлагат Общинска администрация Троян.
Още в навечерието на празника – 31 май от 11.00 часа ще бъде открит Детския кът в Лесопарк „Турлата“. Той е изграден изцяло от естествени материали с оригинален дизайн и с оформени места за игра на децата и за млади хора , за да спортуват и общуват на открито.Няколко събития са посветени на Деня на детето – 1 ви юни в Троян

На самия първи юни за децата от детските градини в града композиторът Росалин Наков ще представи образователен концерт „Детска усмивка“ с песнички по темите „Безопасност на пътя“, „Здравословен начин на живот“ и „Екология“. Концертът ще се проведе от 10.30 часа в салона на НЧ „Наука-1870 г.“ – Троян.

От 16.00 часа в Спортна зала „Чавдар“ Волейболен клуб „Троянволей“ организира детски спортен празник за деца и родители със забавни игри, лакомства и аниматори. Желаещите могат да се запишат предварително на имейл info@troyanvolley.com На събитието ще бъдат представени ползите от заниманията със спорт в ранна детска възраст, както и възможностите децата да се включат в тренировките на клуба през лятото.

На 31 05.2022 г ще се открие и традиционната изложба на Школата по изобразително изкуство при най-голямото читалище в града. Официалната церемония ще се проведе от 17:30 часа във фоайето на духовния център на Троян.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button