Фирма ЕКОНТ с подаръци за троянски абитуриенти

Фирма ЕКОНТ  и  представители на трите офиса в Троян с подаръци за троянски абитуриенти. За това събитие ни разказва  Марк Ковачев, 9А клас от Клуб „Медии“ от  СУ „Васил Левски“  с ментор Ангелина Иванова.
На 8-ми ноември 2022 г. в столетното училище, носещо  името на Апостола на свободата  „Васил Левски“  град Троян се проведе дарителска инициатива, организирана от куриерска фирма „Еконт“. Представители на трите офиса в Троян раздадоха книги на дванадесетокласниците от всички паралелки по случай вече изминалия Ден на народните будители.
Служителите на „Еконт“ избраха книгата „Глина“ от съвременната българска авторка Виктория Бешлийска, защото за тях е важно да съхраним българския си корен и да предаваме ценностите си напред в поколенията, за да пазят устойчив народа ни.
Дочка Моллова – локален партньор на „Еконт“ – призова учениците да ценят знанието като най-голямата сила, която биха могли да притежават.
СУ „Васил Левски“, гр.Троян благодари за прекрасната инициатива и за това, че избрахте нашите зрелостници да се включат нея!“

Автор:
Марк Ковачев, 9А клас Клуб „Медии“

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button