Дияна Янкова спечели призово място в Национален конкурс

Дияна Янкова – главен учител в НУ „Св. Св. Кирил и Методий“ Троян получи грамота за присъденото II място за презентация на тема „Учене чрез преживяване“.

На 29.11.2022 г. в залата на Националния военноисторически музей се проведе тържествената церемония по награждаването на участниците XXX национален конкурс на Националният клуб “Родолюбие” под надслов „Аз разбирам света единствено като поле за културно съревнование на народите.“ В присъствието на заместник-министър на образованието и науката Мария Гайдарова, представители на СУ „Св. Климент Охридски“, на регионални управления от страната, много учители и техните ученици, д. ик. н. Янка Такева награди победителите за представените разработки.
В раздела „Мисия учител“, който има за цел споделяне на добър педагогически опит чрез описание и компютърна презентация,  главният учител в НУ „Св. Св. Кирил и Методий“ Троян , г-жа Диана Янкова – получи грамота за присъденото II място за презентация на тема „Учене чрез преживяване“.
Националният клуб “Родолюбие” със съдействието на Министерството на образованието и науката, Синдиката на българските учители, Историческия факултет на СУ “Св. Климент Охридски”, Издателство „ТАНГРА“, Националния дворец на децата, Сдружението на преподавателите по история в България, Националния исторически музей, Националния военноисторически музей, в. “Учителско дело“ и в. “Аз Буки” вече за тридесети път дава поле за изява на знаещи, можещи и любознателни ученици, включително от българските училища по света.Дияна Янкова спечели призово място в Национален конкурс -1

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button