Общинските съветници на ГЕРБ в Троян се включиха в кампанията „Подари на непознат“

Общинските съветници на ГЕРБ в Троян се включиха в седмата благотворителна кампания на „Подари на непознат“.Общинските съветници на ГЕРБ в Троян се включиха в кампанията „Подари на непознат“

Съветниците се включват в дарителската кампания, водени от желанието да подпомогнат с подарък за предстоящите празници дете или възрастен в затруднено социално и финансово положение.

Днес те посетиха Отдел „Социална и здравна политика“, находящ се на ул.“Любен Каравелов“ в Троян и оставиха  пакети  с трайни продукти, опаковани  в красиви коледни  торбички за да бъдат отнесени  където трябва по преценка на социалните служби.

Всеки човек има право да почувства радостта и спокойствието, които носят празниците, независимо от социалното си положение. Все пак Коледа идва и  ако имаш финансови затруднения, за теб остава непосилно да приготвиш богата вечеря или да сложиш подарък под елхата, дори да си чувал как детето ти си мечтае за визита от Дядо Коледа. Няма как  с едно щрак  да  променим това, но това е един от начините, който ще помогне да  бъдат подкрепени такива хора.“, сподели Емилиян Евтимов – председател на групата общински съветници на ПП ГЕРБ Троян пред репортер на Троян експрес .

Г-н Евтимов и и инж.Петко Пенков (председател на Общински съвет Троян) с  интерес разгледаха картичките, изработени от възпитаниците на Детска градина „Синчец“, които също се включиха в кампанията „Подари на непознат“

Общинските съветници на ГЕРБ в Троян се включиха в кампанията „Подари на непознат“
г-н Емилиян Евтимов с трите картички , изработени от тризнаците му

ДЕКЛАРАЦИЯ на общинските съветници на ПП ГЕРБ –Троян

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button