Строителни дейности по ул. „Васил Левски“

Строителни дейности започват по ул. „Васил Левски“ в участъка от магазина в кв. Велчевски до „Специализирана болница за активно лечение на белодробни болести – Троян“(СБАЛББ), съобщават от общинска администрацияСтроителни дейности по ул. "Васил Левски"

Важно Съобщение!

Във връзка с изпълнението на обект „Превантивен ремонт на път II-35 „Троян – Кърнаре“ преминаващ по ул. „Васил Левски“ в гр. Троян, уведомяваме живущите на улицата и пътуващите от и за гр. Ловеч, че ще бъде затруднено движението на моторни превозни средства в участъка от магазина в кв. Велчевски до „Специализирана болница за активно лечение на белодробни болести – Троян“ (санаториума). Строителните дейности по демонтажа и доставката и полагането на бетоновите бордюри ще започне поетапно от СБАЛББ  към изхода за гр. Ловеч.

Начална дата за започване на ремонта е 02.04.2021 год. (петък).

Благодарим за Вашето разбиране и молим да ни извините за причиненото неудобство!

В тази част от годината започва строителството на първите обекти. Община Троян, АПИ и частни инвеститори вече са на терен.

Да ни е успешно строителното лято!, написа кметът Михайлова в своята Фейсбук страница.

Очаква се до края на деня в затворения участък на улица „Ангел Балевски“ да приключи полагането на втория слой асфалт и движението да бъде пуснато. През другата седмица ще бъде положен и третия износващ слой. От утре бригадата, която работи на южния вход, ще започне фрезоване на асфалт и изваждане на бордюри на северния вход в участъка от началото на ул. „Васил Левски“ до Белодробна болница. Там започва цялостна реконструкция. В момента текат подготвителни дейности. По ул. „Васил Левски“ движението през по-голямата част от времето няма да бъде затваряно цялостно, а ще бъдат въвеждани ограничения в определени участъци, като ще се работи в една от лентите. Надяваме се гражданите да проявят търпение, с разбирането, че случващото се е за добро.

Строителни дейности по ул. „Васил Левски“ кога ще завършат ще ви уведомяваме своевременно.

Отварят улица „Академик Ангел Балевски“

Източник
Община Троян

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button